חוטי דם בחזה עוף

שלום וברכה.
1.בחזה עוף שאני קונה, טרי בדר"כ, מהכשרויות המחמירות ביותר ואחרי הכשרה כמובן, מצוי בדר"כ חוטי דם במקומות שונים לפעמים הרבה ולפעמים פחות, חוטים אלו הם בדר"כ באורך 1-2 ס"מ דקים מאוד או עבים לפעמים החוט מורכב גם משומן, ולפעמים זו נקודה קטנה. אבל זה נראה בבירור כחוט של דם טרי.
2.כמו"כ לפעמים יש מקומות אדומים מאוד מאוד כאילו הדם התרכז באיזו פינה.
אני בדר"כ מוציא את כל החוטים והמקומות האדומים מה שכרוך בטרחה מרובה וכן לבלאי גדול.
ברצוני לדעת מה הדין להלכה עם חוטים אלו ועם החלקים האדומים, והאם צריך או לא צריך להוציאם?
מקורות
יישר כח.
תשובה:
באופן רגיל האדמומית שרואים אינה נחשבת דם אלא "מוהל" ואין בכך בעיה. אם רואים דם ממש שנצרר באיזה מקום מחמת מכה שקיבל העוף וכדומה, יש לחתוך את אותו מקום.