האם ראוי לשלוח את זמני התפילות דרך המייל?

אנוכי מנהל קבוצת אווצטפ. של בית הכנסת קהילתי. בערב שבת אני שולח הודעה על זמני תפילות בשבת. יש לי חשש שאנשים בשבת קודש מסתכלים בפלאפון לראות את הזמנים לתפילות בשבת. האם אין חלילה וחס. יצא שכרו בהפסדו ?<p
תשובה:
זו שאלה קשה… אבל ההרגשה שלי שאתה יכול להמשיך לשלוח, היום אנשים מנהלים את כל החיים דרך הטלפון, ואם אדם בוחר לחלל את השבת זה על אחריותו. מה שהייתי מציע, לחלק לבני הקהילה פעם בחודש דף מפורט של הזמנים שיניחו בבית, כך שאתה נותן אופציה לכל אחד שגם אם הוא שוכח מה שראה בערב שבת, יש לו בבית אפשרות לברר את הזמנים בדרך המותרת בשבת.
בהצלחה רבה ושבת שלום