לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

התפטרות מעבודה לפני סיומה

"שלום וברכה כבוד הרב

עבדתי בתמלול סרטים והתפטרתי לפני תקופה מסוימת
עכשיו, בעיקרון הייתי אמור לסיים את כל מה שעשיתי, אך לא סיימתי וזה בסדר מבחינתם
אבל! אני חושב שנתתי ואמרתי להם שהשארתי להם הערות לתיקון התמלול (הייתי חדש, ולא רציתי שתצא תקלה על ידי אז השארתי הערות)
אבל בסופו של דבר החלטתי לוותר על ההערות ולכתוב בקובץ טקסט שנמצא עם התמלולים, שצריכים לעבור על הסרטים מחדש
סך הכל התמלולים כמעט ומוכנים, רק רציתי שמישהו מקצועי יותר יערוך את זה

יכול להיות שמצד הדין אני מחויב לתת להם הערות?
ראוי לציין שהם ארגון חסד, ואני תורם להם ברוך ה' מדי חודש
וגם וויתרתי על כל ההפסקות שאמורות כמדומני להיות נחשבות בתשלום, שיהיו כתרומה להם.
דרך אגב, האם זה נחשב כתרומה גם אם עדיין לא קיבלתי את הכסף? או רק לאחר שאני מקבל מהם את הכסף אני יכול להחשיב את זה כתרומה?

תודה רבה כבוד הרב :)

תשובה:

שלום רב

אם מבחינתם זה בסדר אין כל חשש.

בהחלט ויתור על ההפסקות נחשב לך כתרומה לאירגון.

בהצלחה ויום טוב."