ש"ץ שטעה בחזרת הש"ץ של מנחה עד מתי יחזור על תפילתו?

בתפילת מנחה טעה הש"ץ ודילג על 2 ברכות בחזרת הש"ץ. הציבור לא שם לב לטעות בשעת מעשה.רק לאחר התפילה (לאחר השקיעה) אחד המתפללים עורר את הבעיה.
מה הדין?
האם יש לחזור על חזרת הש"ץ לאחר השקיעה, או שמא יש לזה תשלומין בתפילת ערבית או ש'מעוות לא יוכל לתקון'

תשובה:

שלום רב

כיון שעבר זמנה של התפילה אין טעם לחזור שנית, אולם אם מדובר בדקות הראשונות שלאחר השקיעה, עד 13 דקות, נראה שיש לחזור שוב. בעיקר דין זה ראה בהרחבה בשו"ע סי' קכ"ו.