כוונת שם ה' בתפילה

שלום לכבוד הרב,
יש לי סידור שנקרא עבודת הקודש. ובין כמה תיבות ישנם שמות קדושים ודברים שאדם צריך לכוין. האם לפי דעת הרב מייעץ לי לומר את השמות קדושים ואת הדברים שאדם צריך לכוין או לשאר אם התפילה הפשוטה.
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

שמות הקודש אלולא אומרים אותם אלא רק מכוונים אותם למי שיודע את כוונתם, וכיון שאינך בקי בחכמת הקבלה ואין לך מושג אודות ההבדלים שביניהם והבחינות השונות הרמוזות בהן, אין לך אלא להתעלם מהם, ובכל שם אדנות יש לכוין אדון הכל היה הווה ויהיה ובשם אלוקים – תקיף ובעל יכולת ובעל כל הכוחות.

שיתקבלו תפילותינו!