המשך לשאלה על אופניים קשורות

בהמשך לשאלה ולתשובה שנתקבלה:
ראשית, תודה רבה ל המענה.
בנוסף, כי בשאלה כתבתי שכבר נוצרה עליהם שכבת חלודה, ויתכן והיה לזה משמעות בשיקולי התשובה.
אבקש לציין כי אין הכוונה שהאופנים חלודות בכללותם, אלא התחילו להחליד, בעיקר בשרשרת, גלגלי שיניים וכו', אך מצבם בהחלט עדיין סביר.
למרות שכמו שציינתי בשאלה המקורית, עם הזמן ניכר השינוי במצבם לרעה, וברור שבמשך הזמן הם יהפכו לגרוטאה,
אך כיון שיתכן שנקודה זו (מצב האופנים הנוכחי) לא היתה ברורה מספיק בשאלה המקורית, אבקש במחילה את התייחסותכם החוזרת.
תודה רבה.

תשובה:

התשובה היא אותה תשובה.