לתרומות לחץ כאן

אופן הכשרת לבבות עוף הנמכרים בחנויות

כיצד מוכרים באיטליזים לבבות עוף שלא נקרעו, והרי הם חייבים קריעה בדיעבד אף אחרי הצליה או המליחה. וכיצד לא מורים לציבור לעשות כן?

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע. אני לא מכיר מקום שמוכרים לבבות עוף, עד כמה שאני יודע כשרויות רציניות לא עוסקות בזה, כי הכשרתן לא שווה את התכולה שלהם.. אבל אם יש מקום שמוכרים, ולא אומרים לציבור הכללי, איך להכשיר אותם, יתכן שיש בעיה.

בכבדים יש מקומות שמוכרים לפני צליה. אבל כולם יודעים שצריכים לצלות את הכבדים. איני יודע מה קורה עם ציבור רוכשי הלבבות, האם הם יודעים כיצד להכשיר או לא. מ"מ הכשרת הלבבות תעשה על ידי פתיחתםהוצאת הדם הצבור שם וקריעת הגידים והסרת הערלה, וכמובן הדחה ומליחה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל