קידושי שחוק תוך כדי מצב של "שתויים"

יש משהו שמאוד מטריד אותי בתקופה האחרונה.
אני בת 18, לפני כשנתיים וחצי בערך היה לי חבר והוא שם לי טבעת ואמר הרי את..
זה היה חסר משמעות בעינינו ובהומור
היו עדים ( מס גברים מעל 4 ) והטבעת הייתה טבעת
שהוא קנה לי
אציין גם כי היינו שתויים.
כרגע אני והוא לא ביחד וכמובן שלא רואה את עצמי מקושרת אליו בשום דרך אך הנושא נורא מטריד אותי כל פעם שאני נזכרת בזה!
אני מפחדת מאוד מה אפשר לעשות

תשובה:

שלום רב,

ראי, שאלות מסוג אלו הם אינן פשוטות. בשולחן ערוך הביא הרמ"א (סי' מב) שהחמירו בקידושי שחוק. אם את אומרת שהיו שם עדים. הטוב ביותר הוא אם תתקשרי למספר 0504163175 ובעזרת ה' נסייע לך לפתור את הנושא.