המשך – שם ה' בפליירים

כבוד הרב שלום רב.
אני סופר סת"ם. ולאחרונה הזמנתי בבית דפוס כפרסומת, פליירים, כדי לחלק בתיבות הדואר בשכונה. בכמות של 5000 דפים מודפסים משני הצדדים.
כשקיבלתי את הפליירים, ראיתי שבבית דפוס עיצבו אותם עם תמונה של פרשיות תפילין שיש בהם שמות ה'.
אין טענה כלפי בית הדפוס, מכיוון שהם שלחו לי את התמונה לאישור לפני כן, ואני פשוט לא שמתי לב לתמונה שהייתה בתחתית הדף ובקטן.
הבנתי מתשובתך שאי אפשר לחלק בתיבות הדואר.
אך האם אפשר לחלק בבתי כנסת, לצד עלוני השבת?
תודה

תשובה:

שלום רב

יש להקל. אם תרצה להדר תדביק ע"ז מדבקה קטנה חייב גניזה. או לפחות על הקופסה בהם הם יהיו מונחים.