שם ה' בפליירים – האם מותר לחלק בתיבות הדואר?

כבוד הרב שלום רב.
אני סופר סת"ם. ולאחרונה הזמנתי בבית דפוס כפרסומת, פליירים, כדי לחלק בתיבות הדואר בשכונה. בכמות של 5000 דפים מודפסים משני הצדדים.
כשקיבלתי את הפליירים, ראיתי שבבית דפוס עיצבו אותם עם תמונה של פרשיות תפילין שיש בהם שמות ה'.
אין טענה כלפי בית הדפוס, מכיוון שהם שלחו לי את התמונה לאישור לפני כן, ואני פשוט לא שמתי לב לתמונה שהייתה בתחתית הדף ובקטן.
שאלתי היא, האם אפשר לחלק את דפי הפרסומת באיזושהי צורה מבלי לחשוש ששם ה' יתבזה ח"ו.

תשובה:

שלום רב

הואיל ומדובר בשם ה' ממש, אני לא מוצא אפשרות להתיר את זה, ברור שהם יזרקו ויבואו לידי בזיון. דברי תורה ללא הזכרת שמות יש שסמכו להקל שאם לא קראו בהם עדיין אינם מקבלים קדושה, זהו היתר דחוק ביותר שבמקורו נאמר רק לגבי חיוב ההגבהה  טפח מהריצפה, אבל לענין שמות ה' ממש לא ידוע לי צד להתיר.