כניסת כהנים למוזיאון ישראל

הנהלת מוזיאון ישראל טוענת שבמוזיאון לא מוצגים עצמות אדם ממש, אלא "ארבעה קאסטים (אלה אינם העתקים או רפליקות אלא יציקות מהמקור) של שלדים של אנשים פרהיסטוריים שחיו באזורנו". מה המשמעות של זה לגבי כניסת כהנים למבנה המוזיאון? האם יש הבדל בין המפלסים השונים בתוך המוזיאון? תודה רבה.

תשובה:

שלום רב,

מען האמת איני מכיר בדיוק את המונחים שאתה משתמש בהם כאן. אבל ראה כאן כבר כתבנו בעבר תשובה מקיפה על ביקור כהנים במוזיאון ישראל.

בהצלחה