כתם על סדין צבעוני

שלום וברכה,
ראיתי כמה כתמים כהים לא מאוד קטנים על סדין צבעוני (קצת קשה להבחין בדיוק באיזה צבע מדובר כי זה סדין צבעוני אבל זה נראה בגווני החום כהה/ אדום) יותר קרוב לאזור הכרית, ראיתי אותם בבוקר אחרי שהינו יחד בלילה, האם נאסרתי? והאם יש הבדל בהלכה אם אני אשכנזיה?
כמו כן כמה זמן אחרי שהינו יחד זה נקרא ״רואה מחמת תשמיש״?
תודה

תשובה:

שלום רב

כיון שהסדין הוא צבעוני אין חשש. רואה מחמת תשמיש הוא דבר שכמעט אינו מצוי כיון שמציאת הדם צריכה להיות תיכף ומיד לתשמיש, במקרה שלכם זה בודאי לא רלונטי כלל.

אלא שהחכם עיניו בראשו אם אכן ראית כתמים לא כתמים ונראה שהם מהגוף, כדאי לשים לב אם לא קיבלת מחזור.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום ..אני חושבת שעשיתי טעות חמורה כמה דקות ,לפני שאני ובעלי קיימנו יחס ימין ראיתי בתחתון (צבע התחתון- ורוד בהיר ) מין הפרשות צהובות נוטות לחום ,וקצת חששתי אבל היה לי מוזר לגמרי שזה יכול להיות מחזור מפני שפעם ראשונה אני מקבלת לאחר 28 ימים _ תמיד מקבלת כל 30-33 ימים .. קיימנו יחסי מין ולאחר מכן ניגבתי וראיתי על המגבון מעט כתמים קטנים של כתום, אני ממש חוששת שעשיתי טעות חמורה , בחודש האחרון הצלחתי פעם ראשונה לשמור כמו שצריך טהרה והרסתי הכל , ! איך ניתן לתקן ???