בורר בשבת

שלום לכבוד הרב. לגבי הלכות בורר. לקחתי מהסיר אוכל מעורב מאותו סיר, אבל שמתי לעצמי בשבת יותר מידי אוכל בתוך הצלחת, ואחרי כמה שניות החזרתי קצת מהאוכל לסיר (והטעם לכך כי שמתי לעצמי יותר מידי לא בגלל שיש דבר שאני רוצה או לא) האם חס ושלום נכשלתי באיסור בורר בשבת? תודה.

תשובה:

שלום רב

איסור בורר הוא רק הפרדה של שני מינים, כאן שלא הפרדת בין מינים אלא רק מיעטת את הכמות אין בכך כל בעיה.