פרסומות בלא צנועות באתר לזיכוי הרבים

שלום וברכה כבוד הרב וגמר חתימה טובה :)

האם פרסומות (שחס וחלילה יכולות להיות גם לא צנועות)
צריכות למנוע מפרסום אתר לזיכוי הרבים?

תשובה:

שלום ידידי

אם יש פרסומות לא צנועות אין טעם להעלות את האתר. הרי זה כטובל ושרץ בידו.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. שלום וברכה כבוד הרב :)
    אז אצטרך להלוות מיהודי יקר שבטח יעזור לי
    ואבטל אותם אני מקווה
    האם מותר להלוות בימים אלו?

    תודה רבה וגמר חתימה טובה :)

  2. כבוד הרב
    תראה בבקשה מה קרה
    אני כבר חודש או יותר ללא האתר שלי באוויר, כי עברתי לשרת חדש
    והיו במעבר הזה תקלות שלפי דעתי לא אמורות לקרות (אבל כך השם רצה) ברוך ה'
    ועכשיו בעזרת ה' האתר עומד לחזור
    ויצא לי לעיין לכתובת הקודמת שלי (שחשבתי שביטלתי את האפשרות להיכנס אליה בכלל) ומה מסתבר?! שהיא עדיין רצה!
    אבל מה הבעיה? באתר עצמו לפי הבנתי אין פרסומות כי רכשתי איזה תוסף, אבל בסרטונים עצמם (שזו הסיבה העיקרית לזכרוני שבחרתי לרכוש שרת משלי) שם כנראה יש פרסומות מדי פעם (לא ראיתי כשבדקתי לכמה שניות לא הלילה), כי הסרטים מאוחסנים על אתר וידיאו פופלרי בקרב הציבור החילוני (כך שסיכוי גבוה שבמילא הם גולשים שם)
    אני מופתע שבכלל האתר באוויר
    מה לעשות, לסגור את האתר הקודם עם הפרסומות האפשריות???
    יש אנשים שנכנסים לאתר בחסדי ה'
    האם חטאתי עד עכשיו במידה שהם ראו פרסומות? יכול להיות שחלק לא צנועות חס ושלום

    תודה רבה!!!!

  3. אינני מבין בזה ב"ה, על כל פנים אם אנשים עלולים להכנס בשבילך ועל ידי כך לראות פרסומות יש לסגור מיד. אם הם בין כך שם, אין ענין. עד עכשיו הכל בסדר.

  4. אני לא יודע אם הם יכנסו בגללי, אבל אני יודע שאם הם נכנסים לאתר של הסרטונים זה אומר שכנראה אין להם אינטרנט חסום, או שהסרטונים הספציפיים הללו פתוחים להם, או שהם לא בדרגת הגנה מספיק גבוהה
    אפשר להסתמך על זה? או לסגור בכל מקרה? כי בהחלט יכול להיות שיהודי אחד לא מכיר את האתר של הסרטונים ויכנס בגללי