בקשות פרטיות ביום הכיפורים

שלום, אם יש אפשרות להתפלל ביום כיפור בנוסח שלך, האם אתה צריך להתפלל בנוסח שלך? מה ההלכה אומרת? אם אפשר מקור..

תשובה:

האם כוונתך לבקשות פרטיות? אם כן ראה כאן. ביום הכיפורים בשונה משאר החגים יש להתוודות על חטאים וזה תמיד נעשה בעיקר בנוסח שלך ובאופן פרטני ופרטי.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. ברור, אבל אם אין מניין באזור ,ויש באפשרותי להתארח במקום אחר ששם יש, אני צריך ללכת? אמרו לי שיש הלכה שדווקא ביום כיפור צריך במיוחד.. זה נכון?! אם אפשר מקור..

  2. תוכל להתפלל בעצמך הכל בנוסח ספרדי ורק מה שאומרים עם הציבור תאמר אשכנזי. עיקר התפילה זה תפילת שמונה עשרה וקריאת שמע וברכותיה.