ביקור גבר אצל רופאה אשה

שלום כבוד הרב!
רציתי לשאול האם מותר לי להיות מטופל אצל רופאת שיניים למרות שבמרפא יש רופא שיניים אבל אני לא מרוצה מהעבודה שלו והרופאת שיניים עושה עבודה יותר מקצועית (אחותי היתה אצלה והיא מרוצה)

תשובה:

שלום רב

לכתחילה ודאי עדיף למצוא רופא שיניים שהוא מקצועי כמו אותה רופאה, אולם מעיקר הדין מגע שאינו של חיבה אין בו איסור, ומותר לטפל אצלה. כמובן יש להקפיד שהדלת לא תהיה נעולה משום איסור ייחוד.

מקורות:

ראה כאן.