ניפוי קמח במסננת סוכר

שלום וברכה, רציתי לדעת האם מותר לנפות קמח במסננת אשר מיועדת לפיזור של אבקת סוכר, החורים במסננת צפופים מאוד וחשבתי שאולי יש אפשרות לנפות את הקמח במסננת הזו במקום בנפה, אשמח לתשובה, תודה!

תשובה:

שלום רב

מסננות אלו בדרך כלל אינן צפופות כמו נפה משי של קמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני יודעת שקיימות גם נפות עם חורים גדולים יותר והקמח ממש יוצא ממנו בקלות, אם ישנם תולעים הרי שהם לא יעברו את המסננת של הסוכר, יש איסור להשתמש במסננת סוכר או שרק עדיף נפת משי ?