האם מותר לגבר להסיר את שיער הערוה או שיש בכך 'לא ילבש'?

מה בעניין להוריד שיער ערווה בשעווה לגבר אם היום מצוי שאנשים גברים עושים זאת ? אם זה בעיה אז רק משום נוי ? ומה לגבי נוחות עצמית ואסטתיקה אישית והרגשה טובה ?

תשובה:

אם ההסרה נעשית מחמת צער כמו זיעת יתר או בעית עור וכיוצא בזה – מותר, ולשם נוי אסור, עדיין מדובר במנהג נשים.

מקורות:

ראה כאן.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. אבל אף אחד לא רואה את זה רק אני בשביל עצמי..ויש היום המון גברים שעושים זאת. עוד דבר אם זה לא לשם נוי אלא זה עושה לי הרגשה טובה עצמית ?