הסרת שיער לגבר – לא ילבש

מותר לגבר להוריד שיער ברגליים בשעווה או בכל דרך שהיא ואני מדגיש שכמובן שהמטרה היא לא שהאיזור יהיה חלק כמו אצל אישה אלא רק לגרום לדילול(למרות שבהתחלה הוא יהיה חלק) עקב שיעור יתר שגורם לסבל/בושה/צער/הזעה ? ואם מותר ברגליים אז האם מותר גם בשאר מקומות בגוף ? תודה מראש.

תשובה:

שלום רב

כאשר הדבר נעשה מחמת בושה או הזעת יתר אין בכך כל איסור.

מקורות:

ראה מה שכתבנו כאן.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ועוד שאלה..אם רוב הסיבה היא מבושה/צער/חוסר נוחיות אבל בעקבות זאת בדרך אגב אני גם אשמח ואהנה מהמראה שיווצר שהוא יותר אסתטי ויפה..?