ברית מילה בפגים

שלום רב
בני נולד בשעטו"מ בשבוע 34+3 במשקל 2.53 ק"ג וכרגע נמצא בפגיה שם אמרו לי שלא יהיה ניתן לקיים את מצוות הברית.
בהתעייצות עם מוהל ועם הרב ד"רוולדמן נאמר לי שניתן לבצע.
מה עליי לעשות
בתודה
דוד

תשובה:

ראשית מזל טוב!

תזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים.

בענין קביעת מועד הברית בפגים יש גישות שונות. אני הייתי מציע לפנות למוהל המומחה והמנוסה ביותר שבאיזורכם ולעשות לפי הוראותיו. אינני יודע מי הוא אותו רופא שהתיעצת איתו, ומכל מקום יש לנהוג כאמור. כדאי לבקש מהמוהל שיבוא לראות את הילד.