שיעור הגילוח ברוחב פיאות הזקן

שלום כבוד הרב
אני יודע שהגבול של הקפת הראש הוא מתחילת המצח עד העצם האמצעית שכנגד האוזן עכשיו שאלתי היא מה הגבולות מהצדדים של הראש האם להשאיר את הצדי הראש לא מגולחים ? אם תוכלו בבקשה לציין מקור

תשובה:

שלום רב

את כל רוחב הפאה אסור לגלח.

מקורות:

כן פשטות לשון מרן השו"ע יו"ד סי' קפא. וכ"כ בדעתו בדרכי תשובה שם, ע"ש באורך. וכ"מ גם בדבריו בבית יוסף, שכתב דכיון דספיקא דאורייתא היא, יש ליזהר מלגלח הצדעים מכנגד שער שעל פדחתו [ע"פ בדק הבית] ועד למטה מן האוזן מקום שהלחי התחתון יוצא ומתפרד שם, ועל רוחב מקום זה לא תגע יד בתער או במספרים כעין תער. ע"כ.