הכשרת תנור אפייה

שלום
לאחרונה שכרתי דירה עם ריהוט מלא, חלק ממנו זה תנור, הדיירת לפני היתה גויה, אני לא יודע אם היא השתמשה בתנור (מאמין שכן), ואם כן למה בדיוק, אבל, השאלה איך אני יכול להכשיר את התנור? והאם בושל בו טרפות לצורך העניין אני יכול להכשיר אותו?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

כדי להכשיר את התנור יש להמנע מכל שימוש בו 24 שעות, לנקות אותו היטב בחומרים חריפים מכל שארית, ולאחר מכן להפעיל אותו על חומו המירבי למשך שעה. בתבניות אין להשתמש.

מקורות:

ראה כאן.