בית המקדש בזמן הגאולה

שלום רב ! רציתי לשאול מה דעתכם לגבי מתי שיבנה בית המקדש בעזרת השם, לפי מה הוא יתנהל? ספרדים? אשכנזים? או שבכלל ימצאו דרך משותפת?

תודה רבה!

תשובה:

שלום רב

אני בטוח שחלק מהגאולה יהיה שנוכל אי פעם לנהל את חיינו בשותפות מלאה ובהרמוניה כיאה לעם היהודי… לעצם הענין, כיון שרבים מהשינויים בין הקהילות נובע ממחלוקות הלכתיות שבין הפוסקים, יתכן, שרבות מהמחלוקות יבטלו לאחר בוא המשיח ותחיית המתים, אז ההלכה תהיה ברורה ומוכרעת על פי כל גדולי האומה.

יהי רצון שנזכה!