לתרומות לחץ כאן

הכשרת תנור אפייה

אם בישלתי בתנור בשרי וחיממתי אחר כך למשך שעתיים את התנור על ריק ובערב אפיתי חלבי האם נהגתי כדין? אם לא מה ההלכה אומרת?

תשובה:

שלום רב

לכתחילה, הדרך להכשיר תנור, היא לנקותו היטב היטב, להמתין 24 שעות מהשימוש הקודם, ורק אחר להפעילו על חומו המירבי 40 דק'. בדיעבד, היות והפעלת אותו זמן רב כל כך, אם אתה רואה שהוא נקי ואין בו שיירים, ניתן להקל לאכול את המאכל. עכשיו, לאחר אפיית החלבי, יש לנהוג כפי ההוראה לעיל.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל