כתיבת מזוזות כשיש טלויזיה

רציתי לשאול את הרב האם המזוזות שאני כותב בבית של ההורים שלי שיש לנו טלויזיה האם הם פסולות או כשרות ומה הרב ממליץ. עברתי את הקורס בהצלחה

תשובה:

שלום רב.

המצאות הטלויזיה בבית אינה פוסלת את המזוזות. אולם, כפי שגם אתה יודע ומרגיש כתיבת סת"ם היא מלאכת קודש, והייתי ממליץ בכל פה, שאם בכוונתך לעסוק במצוה חשובה זו תשמור היטב על קדושת עיניך שלא להסתכל בטלויזיה כלל, לקבוע עיתים לתורה ולדקדק במצוות ביתר הקפדה. כך תזכה להיות כלי ראוי להשראת השכינה בישראל.

בהצלחה רבה.