לתרומות לחץ כאן

לחלוחית אדמדמה היוצאת מהעוף לאחר שנמלח

לכבוד הרב שליט"א

תוך כדי צליית עוף (בכשרות מהודרת ביותר) נעצתי מזלג בנתח העוף ולפתע מבצבץ דם במקום.
מה משמעות הדבר? וכיצד זה קורה?
אני מניחה שבכל זאת התבשיל מותר באכילה.
תודה

תשובה:

שלום רב.

אם קנית עוף מוכשר שעבר מליחה כדין לא צריך להתחשב בנוזלים אלו המופרשים ממנו, זה נחשב "מוהל" ולא דם ומותר באכילה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל