חשש קידושי ביאה

ב"ה
שלום וברכות רבנים!
אשתדל לשאול בשימוש המילים היותר טהורות שסלקו לדעתי כדי שתהיה שאלתי ברורה לפניכם.
אני עדיין רווק, ואישה רווקה סיפר לי שהיא "היית" עם מישהו במשך 5 שנים והיא היית יושנת ביחד איתו ועשתה מה שעשתה איתו…(ביאה…בלשון התלמוד…)
רק לפני 1 שנה חזרה בתושבה. שאלתי היא:
האם היא צריכה לקבל גט ממי שהיה "חבר" שלה?

עוד נציין, כי יש סיכוי גדול שיותר מ2 עדים כשרים ראו אותם להכנסת לחדר או בית ביחד היות שהם גרים בארץ ישראל.

תשובה:

שלום רב,

אתה יכול להיות רגוע אין צורך בגט, מאחר שלא היתה כאן כוונת קידושין. הכל היה לשם זנות.

מקורות:

ראה שו"ע אבה"ע סי' קמט סעי' ה'.