לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

האם אני יכול להשתתף כשחקן במשחקי כדורגל בשבת

שלום הרב , שמי הוא אילון אני בן 14 דתי מכפר סבא .
החלום שלי הוא להיות שחקן כדורגל אבל בגלל שאני דתי ושומר שבת אני לא יודע עם זה יכול להסתדר. האם זה אפשרי שאני יהיה שחקן כדורגל ?

תשובה:

שלום רב.

אם המשחקים נערכים בשבת לא ניתן כמובן  להשתתף בהם. המשחקים כרוכים בחילולי שבת המוניים. אני מבין היטב את ההתלבטות שלך ומעריך את ההקרבה שלך. זכות השבת תעמוד לך בעז"ה לחיים טובים ומאושרים ופרנסה ברווח מתוך סיפוק ושמחה!