חיוב שוכר בחשבון חשמל

השכרתי חדר בתוך הדירה שלי לבחורות הלומדות בעירי. סיכמתי איתן על סכום מסוים לחודש. בהמשך שמעתי שהמחיר המקובל לשכירות שכזאת גבוהה יותר, אך ברור שלא העליתי את מחיר השכירות. הבעיה היא שבחורף הן צורכות הרבה חשמל לחימום החדר, דבר שלא לקחתי בחשבון בכלל בתחילת השכירות. האם אני יכולה לבקש כסף נוסף עבור החשמל?

תשובה:

שלום רב.

אני מבין שהסיכום היה שתשלום חשבון החשמל הוא כלול במחיר השכירות. אם כך, לא ניתן לחייב אותן על החשמל אם הן צורכות יותר ממה שהיית סבורה בתחילה. בכל הסכם בין שניים, גם אם חשבת על דבר מסויים כל זמן שלא אמרת את זה בפירוש, אין לכוונה שלך כל משמעות.

בהצלחה