התנגדות לבניית דירה במקום חניה הרשומה בטאבו

שכן שרוצה לבנות דירה על חניה שלו המוצמדת בטאבו האם אפשר להתנגד, כי לא על דעת כן השתתפו מיועד לחצר או נימוקים אחרים בהלכה. אודה לכם אם אקבל תשובה בהקדם.

תשובה:

שלום רב,

אם יש סיבה מוצדקת להתנגדות, ניתן להתנגד בטענה שהחניה מיועדת לשמש כחניה בלבד. מה ייחשב סיבה מוצדקת תלוי בדעת הדיינים לפי מכלול הנתונים של הבניין.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אין לי מראי מקומות מפורשים על שאלה זו. פשוט מסברא שאם השתתפו בבניין שהוא בצורה מסוימת כל שותף יכול לטעון שהשותפות היא על דעת שהבניין הוא בצורה זאת ולא בצורה אחרת, אם יש לו טעם הגון להסביר למה הצורה האחרת גרועה יותר בשבילו או בשביל צרכיו, וברור שלא השתתפו על דעת שלא יוכלו לעשות שום שינוי כאשר אין טעם להתנגדות..