לחלק לקרובי משפחה דיסק ווידאו עם רקע של שיר מועתק

לפני כמה שנים הכנו סרט לקראת הבר מצוה של הבן. ברקע שמנו נעימה אחת מדיסק (חוקי שקנינו) שיש בו הרבה נעימות. הסרט הוקרן במסגרת משפחתית. הכנו עותקים מלבד לעצמנו גם לסבים ולסבתות.
האם זה בסדר? אם לא, מה לעשות?
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה

זה בסדר גמור.

מקורות:

במקרה זה שמיעת הרקע אינה יכולה לגרום נזק ליוצר, אלא להיפך. ולא נראה כלל שמפיקי הדיסק מקפידים על כך. בנוסף לכך, לכאורה החוק מתיר העתקה של דיסק שמע לצורך שימוש אישי וביתי, עיין כאן.