קניית טבעת ע"י האשה

מזה כ8 שנים אני ובן זוגי חיים יחד ללא נישואין ולנו 2 ילדים משותפים
אנחנו רוצים להתחתן בן זוגי נמצא במאסר אין לו כסף ויכולת לקנות טבעות נישואין
לי יש אפשרות…
מה עלינו לעשות?
בבקשה אם אפשר לענות לי בדואר אלקטרוני

תשובה:

שבוע טוב.

יש לכם יש אפשרות שתקני את הטבעת ותתני לו את הטבעת במתנה, אז הוא יכול לקדש אותה בטבעת הזו. אבל צריך לשים לב, קידושין צריכים להיות בפני שני עדים. וצריך גם עשרה אנשים בשביל הבכרות, אני לא יודע אם בתנאים הנוכחים זה אפשרי.

הרבה הצלחה.