חיוב בית כנסת בתשלומי וועד הבית

שלום,

בית כנסת שנמצא בבניין משותף, האם חייב בתשלום דמי וועד הבית, ובהוצאות התחזוקה והשיפוצים?

האם יש פטור לבית כנסת מההשתתפות בהוצאות?

תודה מראש
בברכה,

תשובה:

שלום רב,

סליחה על האיחור במתן התשובה

גם בית כנסת חייב ככל דייר אחר להשתתף בהוצאות. אם יש לבית כנסת (או דייר אחר) כניסה פרטית, יש מקרים שאין חיוב להשתתף בהוצאות, עיין כאן.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אנחנו מנהלים את ועד הבית בעזרת מערכת אינטרנטית, זה נעשה בשקיפות מלאה, לכל הדיירים יש מושג על הנעשה וככה נמנעים מסכסוכים מיותרים.
    אנחנו משתשמים במערכת 'נכסף' , ניתן לראות כאן.
    זה חינם לגמרי