חג שבועות 2013

רציתי לברר מתי חל חג שבועות השנה תשע"ג (2013), ומה הם הדינים הנוהגים בחג זה? תודה רבה.

תשובה:

שלום רב.

חג השבועות בשנה זו חל ביום רביעי ו' בסיון (15 במאי 2013), ומתחיל מיום שלישי בערב (בשעה 18:48) ומסתיים ביום רביעי בערב (בשעה 20:09), תוכל לראות כאן את כל ההלכות והמנהגים הנהוגים בחג השבועות, וכאן תוכל לראות רשימה של מאמרים נוספים העוסקים בחג השבועות ובמהותו.