חלוקת קריאת שמע שעל המטה בדואר

האם מותר לאגודה מסויימת של צדקה וחסד, להדפיס או לצלם ק"ש שעל המיטה ולשלוח אותו ע"י הדואר לנדיבים או לאנשים פרטיים/ מוסדות ? (יש בזה זיכוי הרבים גדול. וגם כמובן פרסום לאגודה לתרומה – לחסד הגדול שהם עושים).
חשוב לציין שההדפסה היא בצבע , על נייר מיוחד ויפה ולא סתם דף רגיל.
תודה רבה !

תשובה:

שלום רב.

מותר לחלק את זה בדואר, אך בתנאי שיהיה עטוף שלא יתבזה, ואף ראוי לעשות זאת מפני שיש בזה זיכוי הרבים.

מקורות:

ר' בספר גנזי הקודש פ"ב סל"ד בשם הגרי"ש אלישיב זצ"ל שמותר לשלוח אפילו ספרים בדואר כאשר הם עטופים.