כניסה עם תליון שיש בו פסוק לשירותים

יש לי שרשרת ורשום עליה "יברכך ה' וישמרך" [בלי שם ה' המדוייק, אלא כמו שכתבתי] ומהצד השני: "יהי רצון מלפניך שתוליכני לשלום"
ובנוסף יש לי תליון שיש עליו מגן דוד בלבד

האם יש בעיה מסויימת איתם?
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב.

ראוי לכתחילה לא להיכנס עמו לשירותים אלא לכסותו קודם.

בהצלחה רבה.

מקורות:

ראה כאן תשובה מהגרי"ש אלישיב זצ"ל בענין זה. ונראה שאין הכוונה גם בפסוק זה להזכיר את הפסוק אלא לברך את העונד אותה ודין זה הוא כדין כניסה עם שטר כסף שיש עליו פסוק, שמבואר במ"ב שלד,נב משמע שאין צריך ליזהר בזה וכן כתב בספר גנזי הקודש פרק ד' סעיף ה' בשם הגרי"ש אלישיב זצ"ל שאין צריך להזהר בזה כיון שאין כוונתם לשם שמים, וכן מובא בהליכות שלמה פ"ז ס"ק ל"ג מהגרש"ז אוירבאך זצ"ל. ועי' עוד גם בציץ אליעזר חט"ז סי' לא.