מכירת בגדים לא צנועים

בס"ד

שלום כבוד הרב

לי ולאחותי יש כבר קרוב ל7 שנים חנות לבגדי נשים שפורחת כלכלית ומשם מקור הפרנסה העיקרי שלנו, עד לא מזמן למרות שאני התגיירתי מאז ואני חרדית שומרת מצוות לא חשבתי ממש על העובדה שיש לנו בחנות בעצם בגדים לא צנועים שחלק מהם ממש גובלים בפריצות והרבה יהודיות חילוניות קונות את הבגדים האלה ובכך אני מכשילה אותן.
עכשיו הדבר מתחיל להפריע לי מאוד אבל אני פוחדת שזה גם יפגע בפרנסה שלי וגם בפרנסה של אחותי.
האם יש לבעיה הזאת פיתרון כלשהו? אמרתי את זה לאחותי ובגלל שהיא בכלל לא יהודיה היא אמרה שלא אכפת לה ושגם ככה אם לא נמכור בגדים לא צנועים אז אותן יהודיות פשוט יקנו ממקום אחר בגדים לא צנועים ככה שבעצם לא שינינו שום דבר חוץ מזה שהפסדנו כסף, כשאני חושבת על כך היא די צודקת כי בפועל מי שלא תקנה מאיתנו תקנה פשוט ממקום אחר אבל את הבגדים הלא צנועים שלה היא תשיג בסופו של דבר אך מה ההלכה אומרת בנושא?

אשמח לתשובה
בברכה

תשובה:

שלום רב.

כל שיש לתלות שישתמשו בבגדים אלו בצורת היתר, אין איסור למוכרם אף בארץ ישראל שהרוב יהודים. אולם אם אין אפשרות להשתמש בהם אלא בצורת איסור, בארץ ישראל יש לאסור את מכירתם משום מסייע בידי עוברי עבירה [ורק בהפסד מרובה יש להקל]. ובחו"ל, כיון שרוב גויים, יש להקל. אלא שיש להזהר מאד מאיסור הרהור, והרחק מן הכיעור.

מקורות:

ניתן לראות כאן באריכות.