גנבה עטים לפני שנים ומתביישת להשיב

יש לי סיפור שקרה לי ואני לא יודעת מה לעשות במצב הזה: היום אני בתיכון ומה שקרה לי היה לפני 4 שנים בערך -ביסודי ואני זוכרת את זה עד היום ולא יודעת מה לעשות: נעלמו לי כמה עטים מהקלמר וחשבתי שזאת שיושבת לידי לקחה לי אותם, אז גם אני לקחתי לה כמה עטים מהקלמר בלי שהיא תדע ואני חושבת שזה נקרא גניבה. ואני לא בקשר עם אותה ילדה וגם אם כן אני מתביישת להגיד לה שלקחתי לה – זה היה לפני 4 שנים היא בכלל לא תבין על מה אני מדברת אבל זה מאוד מציק לי העניין הזה ואני לא בקשר אם אותה ילדה ואני לא יודעת מה לעשות כדי לכפר על זה בבקשה אם אתה יכול תעזור לי ותגיד לי מה עלי לעשות
הציעו לי לשים לה ליד הבית את שווי הכסף אבל אני מתביישת, אם יש לך משהו אחר להציע לי אני מאוד אודה לך
תודה רבה רבה,
ושנה טובה בע"ה

תשובה:

ניתן לשלוח כסף בדואר (כפי שווי העטים אז) מבלי להזדהות בשם ומבלי לפרט מה גנבת, אלא לכתוב שאת חייבת לה כסף.