מכירת מוצרים צנועים לחנות שמוכרת דברים לא צנועים

בוקר טוב
אני מנהל חברה של מסחר בסין
האם מותר לי לעבוד עם חברה שיש לה חנויות בארץ ישראל שהם מוכרים שם חצאיות לא צנעות וחלוצות לבנות לא צנעות
אני ימכור להם רק חגרות ושעונים וכו', האם מותר לי לעבוד איתם או שאסור או שעדיף שלא
מחכה לתשובה ותודה מראש

תשובה:

אין שום מניעה למכור ולהתעסק עם חברה כזו.

וה' יערה על עם ישראל רוח תשובה.

מקורות:

אין איסור להתעסק עם מי שעושה איסורים, ולכן אף שמוכר גם דברים אחרים, אין בזה מניעה, ובפרט שעיקר ההתעסקות מסתבר שהוא בפריטי הלבוש והחגורות והשעונים הינם רק לתוספת, ואין זה הגורם לבוא לחנות לקנות שאר דברים שאינם צנועים, הרי שאין בזה אפילו סרך של מסייע ידי עוברי עבירה, וגם לא מחזק ידי עוברי עבירה, שהרי החנויות שמוכרות אינן יודעות מהיכן זה מגיע ושיהודי שומר תורה הוא המוכר, ומשום כך אין בזה שום מניעה.