לימוד בכולל או עבודה

אם אדם חפץ ללמוד יום שלם,ויש לו מקור פרנסה או מהישיבה או מגורם אחר שמספיק להוצאת צרכיו האישיים באופן מנימלי,האם עדיף שילמד תורה יום שלם,או שירויח את כספו ועצמו וילמד חצי יום?

אם אפשר מקורות,אשמח.

תשובה:

שלום רב.

כדי לדעת ליתן לך מענה המתאים לצרכיך, צריך להכירך היטב ולדעת את האפשרויות המתאימות לך, בשלב זה הייתי ממליץ לך לקרוא כאן את התשובה שנכתבה בהקשר לשאלתך, תוכל לראות את כל הדעות והמקורות לשאלה זו.

בהצלחה רבה.