חישוב הקץ

מכר פעם אמר לי לפני 10 שנים שהגאולה תגיע בתשע"ב תשע"ג-2012 לספירת הגוים(הוא אמר רק לי ולא פירסם את זה כחישוב קץ) ,מפני שרמוז ואפשר לדעת בחישובים על פי ספר דניאל שהוא יגיע בתשע"ג תשע"ב. זה אמת? או עוד סתם חישוב זול בלי מקור? זה נכון וידוע שאף אחד לא יודע מתי הגאולה השלמה אבל ממש כתוב בברור בספר דניאל. אשמח לתשובה.

תשובה:

שלום רב.

תוכלי לעיין כאן ולראות תשובה לשאלתך, מאמר זה מקיף את כל נושא חישוב קץ הגאולה, ובסופו הוא מתייחס לדעות האומרות שבתשע"ב תהיה הגאולה.

בהצלחה רבה.