סקר שווקים במסחר אינטרנטי

שלום רב
ישנו אתר מכירות באינטרנט בשם איביי האתר עצמו נותן לך את היכולת לפרסם מוצרים למכירה דרכו והאתר הוא שוק מכירות למוצרים שהעלת אליו, השאלה אם אפשרי לפרסם מוצרים שאתה למעשה רואה שאחרים מארץ ישראל מוכרים וכך אתה רואה מה הולך בשוק ואתה מעלה לאתר מוצרים זהים למוצרים הנמכרים?

תשובה:

שלום וברכה, וסליחה על האיחור במתן התשובה.

נתונים על מכירת מוצרים המפורסמים לכלל הציבור בשוק חופשי אין איסור לעיין בהם אף אם כוונתך לצורך מכירת מוצרים דומים, ואפילו במחירים זולים יותר (באופן סביר).