שיעור התספורת המותרת

שלום רב,
אני בחור מקריח ורציתי לדעת על כמה מותר להסתפר במספר הכי נמוך במילימטרים זה חשוב לי מה שיותר נמוך בכדי לטשטש את הקרחת.
אם אפשר גם בנוסף לדעת מאיפה אפשר ללמוד את זה בשביל גם לעיין בעצמי כי ממה שאני מתסכל בשולחן ערוך לא מוזכר שום מספר או מידה אז איך אפשר לדעת בשביל לא לעבור על 'בל תקיף'?

תשובה:

מותר לגלח את מקום הפאות באופן שמשאיר אפילו מעט מן השיער,וי"א שצריך לשייר מן השיער כשיעור כדי לכוף ראש השיער לעיקרו (ויש סוברים שהוא בקירוב חצי ס"מ).

מקורות:

ראה כאן:.