ייעוץ לאדם שאשתו איננה שומרת תורה ומצוות

בס"ד
שלום לכבוד הרב יש לי אשה טובה שלא שומרת מצוות בכלל כולל ביום כיפור זה יום רגיל לחלוטין שבתות אין בכלל מה לדבר יש לנו ילד משוטף מה עושים

תשובה:

שלום וברכה.

בשאלתך חסרים הרבה פרטים שהיו יכולים לעזור לנו להבין יותר את השאלה ולראות את התמונה בצורה יותר נרחבת.

האם כיום אתם נשואים? אם כן מי מכם שינה מהדרך בה התחלתם את החיים?  האם היא שומרת טהרת המשפחה? ועוד כהנה וכהנה.

אנא ממך שלח את שאלתך באופן יותר מפורט, עם כמה שיותר פרטים על חייכם המשותפים. ונשמח להיות לעזר.

בברכה.

הרב יהודה ליב אוירבך