תנור בעל שני תאים

שלום לכבוד הרב.
ברשותי תנור אפיה בעל שני תאים תחתון ועליון .
התנור קיבל אישור הלכתי האומר שאפשר להשתמש בתאים אחד לחלבי ואחד לבשרי.איו אפשרות להשתמש בשני התאים בו זמנית אלא רק אחד לאחר השני .האם אפשר להשמש בתא השני מיד אחרי השימוש בתא הראשון או צריך לחכות שהתנור יתקרר או שלא יהיה בו יומו.
תודה וברכה.

תשובה

שלום וברכה

אינני יודע בדיוק על איזה סוג תנור אתה מדבר ואיזה הכשר יש לו, אבל זה ברור שתנור שיש לו הכשר לא צריך לחכות שלא יהיה בן יומו ומותר להשתמש בו באותו יום, ומה שאתה שואל אם צריך להמתין עד שהתנור יתקרר, סביר להניח שלא צריך, ומאחר שאינני יודע בדיוק מה כתוב בתקנון של ההכשר אינני יכול לומר באופן וודאי, אולם זה וודאי שאם אתה ממתין עד שאינו חם בחום של 40 מעלות, אפשר כבר להשתמש בתא השני.

[כדי לדעת בצורה וודאית, אתה יכול להתקשר לגוף הכשרות שנתן את ההכשר לתנור ולשאול אותם מה הם מתכוונים בזה שאין להשתמש באותו זמן בשני התאים].