למכור עטים לבית מלון שמחלק אותם לאורחים בשבת

שלום רב,

יש לי עסק באינטרנט לממכר מוצרי פרסום וקידום מכירות
האם מותר לי למכור מוצרים עם מיתוג פרסומי עליהם כשאני יודע שהם יחולקו לקהל לקוחות בשבת?
לדוגמא: כל בית מלון עושה עטים עם לוגו ומחלק אותו בחדרים או בלובי ומן הסתם הם מחלקים גם בשבת וגורמים חילול שבת.

תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

מותר למכור עטים לבית מלון, גם אתה חושש שהם יחלקו אותם לאורחים בשבת.

נימוק

ואין כאן משום איסור של לפני עוור לא תתן מכשול, וכפי שמבואר במנחת שלמה חלק א' סימן ל"ה סק"ב, וחלק ב' סימן ק' סעיף ג' אות ד', שגם יראי ה' מוכרים מכשירי כתיבה וכדומה לחילונים, אף שמסתבר שהם יכתבו עם זה בשבת.