לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לשון הרע על ציבור

שלום, כבר שאלתי בעבר ואני שואלת שוב כי לא פירטתי הכל, דיברתי עם הרבה אנשים לא זוכרת בדיוק כמה ומי על מאכלים וריחות לא טובים של עידה מסויימת, השתדלתי להדגיש ואני לא יודעת אם תמיד זכרתי שהם אנשים טובים ורק המאכלים שלהם והריחות נוראיים, איך אני עושה תשובה על זה?

תשובה:

באופן כללי אין זה מוגדר כ"לשון הרע" אלא שאת באופן אישי לא סובלת סוגי ריח כאלו, אולם ודאי מן הראוי שלא להביע רגשות שליליות בכל אופן, ודי בתשובה כזו שתשתדלי יותר להביע רק רגשות חיוביים על כל דבר ולא שליליים