פחד מקללה

שלום
אני היום פתחתי מיקרוגל ומישהי אמרה לי בערך ככה כאילו על איך שאני פותחת מיקרוגל " שתקבל קרינה מה אכפת לי שתקבל קרינה "
האם זה נקרא שקיללו אותי? ואיך אפשר לבטל את הקללה לגמרי שלא תתקיים?

תשובה

אני לא חושב שהדברים נאמרו בצורה של קללה, וגם אם זה היה נחשב לקללה, אתה לא צריך לפחד מזה, אדם שסתם מקלל בלי שיהיה לו איזה טענה עליך (שאין לו כעס עליך מחמת איזה דבר שעשית), לא צריך לפחד מזה וכמו שכתוב קללת חנם לא תבא, אמנם כמובן שכל אדם צריך לשמור את פיו, ולא לפתוח פה לשטן, ולא לקלל, שהרי כתוב אמרו חז"ל שמי שמקלל בחנם אדם אחר, חס ושלום הקללה חוזרת עליו.