לרכוש אהבת ה' ואהבת התורה

שלום הרב אני לא יודע מה לעשות אני חושב שמה שה' לא מסכים לנו לעשות זה מונע מיאתנו את הנאות החיים אין לי אהבה לתורה כמו כל הדתיים אני היתי רוצה לחיות בעולם זה ולא למות ממנו אז מה אני יעשה עם המחשבות האלו אני לא מבין למה ה' ברא אתי עם דעות כאלה

תשובה:

שלום לך.

מתוך דבריך נשמע כי אתה מתמודד עם הרגשות שליליות מאד כלפי עצמך, ואתה מלקה את עצמך על המחשבות שאתה חושב.

הייתי מציע לך לשבת עם אדם מבין וחכם לפתוח את מחשבותיך איתו, ולבדוק מה באמת מפריע לך שם.

יתכן והנך מתמודד עם קושי נסתר שאינך יודע עליו, אך אתה משליך את כל הקושי על המחשבות שכמעט מטריפות את דעתך.

מאחל לך הרבה הצלחה.

הרב יהודה ליב אוירבך
אחראי ומנהל המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב"
מפקח ארצי של ארגון "מרכז החינוך"
טל. 02.6587003
נייד. 052.7643333
פקס. 02.6587006