לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תיקון לחטאים

שלום..
רציתי לדעת איך אדם יכול לתקן את העברות שלו ואת החטאים שלו בעולם הזה.. חוץ מזה שהוא יעשה תשובה..
לתקן ולנקות את גופו ולהביאו למצב טהור כמו ביום שנולד..
כך שכל העברות והחטאים "יעלמו" כיביכול ..השמח לתשובה ממכם תודה רבה..

תשובה

פעם היו עושים תעניות וסיגופים כדי לתקן חטאים, בדור שלנו זה לא הדרך לתיקון חטאים, במקום תעניות אומרים רבותינו שאפשר לעשות תענית דיבור, כמובן שאין הכוונה שאדם ישתגע ויפסיק לדבר, צריך להתייחס לאנשים בצורה ראויה ובדרך ארץ, אלא הכוונה היא שבעת לימודו ילמד ברצף ולא יפסיק בדיבור, כמובן שצריך להרבות כמה שיותר לא רק בתשובה אלא  גם בצדקה ובמעשים טובים, ובעיקר בלימוד התורה להרבות בה כמה שיותר וללמוד ברצף.

ואשריו של מי שזוכה לחזור בתשובה שלימה לפני הקדוש ברוך הוא.